onze

Recensies

Recenties

Wat er is geschreven in ons Gastenboek:


We hebben een heerlijk verblijf gehad op een prachtige plek. De ontvangst was geweldig met appeltaart, een fruitschaal en een fles wijn. De kinderen konde zwemmen, de honden aaien, de kippen en ezels bekijken; wij hebben heerlijk gedoucht in de prachtige badkamer. En het ontbijt was ook fantastisch. Na 10 accomodaties in twee weken steekt deze er met kop en schouders boven uit; de kinderen hebben het er nog steeds over. Echt een aanrader!

Feikje

Lovely stay, Delicious breakfast, Can play with the animals anytime, our favorite is the cat Fiep, and 3 very happy pigs. There’s of course a lot more around, all lovely and friendly. Hot tub is super to relax after walking, running, or any activity you do in the area. We worked 2 people remotely for 2 days, internet was ok. It’s very close to the nature, so you can find nice walks, running trails, etc.
​Jolanda and her daughters and Rosa are all very friendly and helpful.
Will definitely come back 🙂

Raluca

 

Een hele mooie plek en een heel leuk welkom van Jolanda en Aad. We hebben genoten van alle lieve dieren en het heerlijke ontbijt.
Zeker een aanrader!

Iris

Wij zijn Fleur & Ellis en met Liefs uit Limburg vegen we het stoffige imago van Limburg af en laten we Limburg weer ‘shinen’.

Wij hebben een bijzonder (beestachtig) nachtje doorgebracht in een unieke B&B: Op de Kleijne Hei. Dit verblijf ligt in het meest noordelijke puntje van Limburg, Well, en is perfect om te bezoeken met kinderen, maar ook aan de grote mensen is gedacht. We noemen bijvoorbeeld een hottub, een drankje bij aankomst en een uitgebreid ontbijt.

Fleur & Ellis